Efter att ha fått samma kedjebrev, från tre olika personer, med titlen Sänd fotot vidare så tröttnade jag… Sådana här mail raderar jag alltid direkt men denna gången sparade jag ett för att upplysa er alla om att Ashley Flores saknas för helvete inte alls!

Så här står det i mailet som har cirkulerat sedan 2006(!):

Snälla, titta på det här fotot, läs meddelandet från flickans mamma och skicka vidare till alla dina kontakter

Min 13-åriga dotter, Ashley Flores, är försvunnen sedan två veckor tillbaka. Om vi skickar detta vidare kankse någon känner igen henne. Man har hittat personer tidigare på detta sätt. Detta mail är även skickat via internet till Sydamerika, Kanada, etc…
Snälla, sänd detta vidare till alla dina kontakter. Jag hoppas och ber till Gud att någon av er ska finna min flicka.
Jag ber er alla, snälla sänd detta vidare till alla och envar.

Det är ännu inte för sent
JAG BER ER, HJÄLP MIG.
Om du har information, kontakta:
HelpfindAshleyFlores@yahoo.com
Det tar bara 2 minuter att skicka vidare detta.
Om du förlorat ditt barn skulle du försöka allt för att hitta det.

Wtf?? Tänk efter nu;
När man letar efter någon som saknas på riktigt så ska man beskriva hur personen var klädd när han/hon försvann tillsammans med ett tydligt signalement. Hårfärg, ögonfärg, längd, kroppsform, frisyr, speciella kännetecken m.m.
Tidpunkt och plats för försvinnandet ska också uppges.
Det ska finnas ett telefonnummer till den lokala polisen et.c. som handhar fallet! Inte en jävla email-adress som inte ens funkar!

Bara en enkel googling på namnet avslöjar snabbt att just denna flickan har “försvunnit” från både Philadelphia i USA, Mandurah i västra Australien och nu senast från Frankrike och att emailet är så gott som en kopia från ett tidigare kedjebrev där det hävdades att Penny Brown saknades…

Nä, om ni verkligen vill hålla utkik efter försvunna barn så kan ni besöka t.ex. www.saknadebarn.org och sluta skicka vidare sådana här meningslösa kedjebrev!