Jag såg filmen Into the Blue ikväll och vad kan jag säga… jag är helt mållös. Jag har nog fan ta mig aldrig sett något så exceptionellt fantastiskt!

Vilka magnifikt vackra undervattensscener! Man hoppades att det aldrig skulle ta slut där man satt och darrade av hänryckning!

Regissören, John Stockwell, han kan sina saker, det märker man direkt. Han har tidigare regisserat Blue Crush som även den har sina stunder men den kommer inte i närheten av Into the Blue där han hanterar kameran så följdsamt under vattnet på ett ytterst briljant sätt.

Jaja… jag vet att ni som redan är fans bara skakar på huvudet och undrar vilken sten jag har bott under de närmaste åren… Hello!!! Sorry att jag kan vara lite trög ibland… Men nu så... – Miss Alba, if you read this: I am madly in love with you!

En av många, många minnesvärda scener: Miss Alba rockar!

Filmen? Tja… vad den handlade om…? Eh? Jag tror inte någon riktigt fick kläm på det. Jessica Alba var ju med! Nåja.

Till och med eftertexterna var en njutning för ögat: Slut, men ändå inte!


Jag ger Jessica Alba 5st Kod35 av 5 möjliga:
    

Så, låt mig att avsluta med att säga – om ni inte har sett filmen – SE FILMEN! Om ni har sett den – Grattis! Och så ser vi den igen. :p

Trivia: Into the Blue är baserad på filmen The Deep från 1977 som helt säkert inte alls är lika bra – Jessica Alba föddes ju först 1981….
Filmen finns att köpa på DVD, region 1 – Ett givet köp!

//Janne H – ett ljushuvud i biomörkret