Den eminenta filmen Into the Blue med bl.a. Jessica Alba fyller ett år idag!!! Hipp hipp hurra!! Det firar vi idag med ett par jättesnygga wallpapers som verkligen behöver komma till den stora allmänhetens kännedom:

Into the Blue

Into the Blue 2

Jag själv, kommer även att fira med att kolla om filmen hemma ett par-tre gånger på raken. Minst! Självklart så vänder jag mig mot Hollywood i pausen mellan varje tittning och ber om att det ska bli en uppföljare!

Åh ni stora gudar i det förlovade Hollywood, jag har bara gjort vad gott är i Era ögon! Jag har köpt Era blockbusters i samma takt som ni har släppt dem och jag ber Er, jag ber Er på mina bara knän och hoppas att tiden nu är kommen för en uppföljare till Into the Blue!! Amen! Ps. – helst ska Jessica Alba vara med också, amen! – Ds.

Nåja, ni kan iallafall vänta er en recension om bl.a. bildkvaliteten på den befintliga DVDn inom en mycket snar framtid. Själva filmen har jag tidigare recencerat här: Into the Blue

Åh, en idé – I framtiden kanske vi kan ha en årligt återkommande “Into the Blue”-fest med massa partysuget folk, med filmen på repeat på storskärm, look-a-likes och massa annat roligt som hör till! Ja! Hos nån som har pool! Coolt! Yay!!!