Kod35.se är så gott som död, antagligen mycket pga att några av oss som startade sajten har spridits till olika hörn av fabriken och att andra till och med har slutat.. Och hey, vem har tid att blogga om massa nonsens när man har så mycket annat att stå i. Nåja.

Därför funderar jag allvarligt på att starta om med en ny design och ett nytt innehåll – ett innehåll som kommer handla om just kod som t.ex. JavaScript, PHP och lite HTML, CSS och kanske ett och annat om htaccess.

Medan jag har negligerat kod35.se har jag istället kodat ett par enklare sajter, konfigurerat och administrerat ett gäng Wordpress-sajter och fortsatt att uppdatera min NSFW wallpaper-sajt och slängt upp en ny personlig sajt — 7 Windmill St — som säkert kommer att vara bra till nåt…. :p

I vår fina fabrik kommer uttrycket/koden “35” dock fortfarande ha samma innebörd som tidigare och är inget som jag har makt att påverka (än så länge)… — där blir man fortfarande kodad 35 för “Frånvaro utan giltigt förfall” med allt vad det innebär.

Take care!
//Janne